Makan pagi serta makan malam: idea-idea yang sihat dan seimbang.

Sister itu adalah makanan yang akhir dari hari dan sudah tentu tidak boleh hidangan lazat serta murah hati, terutamanya jika syarikat kami adalah benar-benar mosting mungkin untuk berehat dengan segera selepas itu. Lemak arahan dari biliknya adalah penting jika kita ingin membakar lemak.

Walau bagaimanapun, perubahan supper dengan beberapa barangan makanan tertentu – sebagai produk buah-buahan atau bijirin-susu, boleh dengan mudah menyebabkan ketidakseimbangan dalam diet regimen atau bahkan yang melampau pengambilan kalori dalam hal ini.

Makan malam hanya buah-buahan produk atau bijirin juga bersama-sama dengan susu bantuan untuk penurunan berat badan?

Untuk mendapatkan cadangan: hidangan daripada produk buah-buahan dengan pisang, 200 g anggur dan juga dua berkebolehan boleh mempunyai beberapa 400 kcal, yang mungkin mempunyai hijau yang bercampur-campur sayur-sayuran bersama-sama dengan telur rebus. Makan malam hanya buah-buahan produk atau bijirin juga bersama-sama dengan susu bantuan untuk penurunan berat badan?

Tepat sama dapat melepasi pasukan kami jika Tukar makan malam dengan hidangan dari tenusu dengan bijirin. Jika kita berkembang jumlah kawalan, secawan susu bersama-sama dengan bijirin 30 g semi skimmed mengambil beberapa 200 kcal, namun jika pasukan kami bertukar keluar cawan melalui sebuah mangkuk besar, pengambilan kalori dengan mudah boleh menghantui 400-500 kcal; Jadi syarikat kami akan pasti makan yang sama, atau mungkin banyak lagi, seolah-olah untuk melaksanakan sebuah Perigi seimbang makan malam.

Selain itu, gantikan Sister harmonized melalui Menu ini boleh lakukan untuk meminimumkan pengambilan sayur-sayuran serta produk buah-buahan (apabila ia datang kepada bijirin) serta, oleh itu, pengambilan dari diet fiber, yang boleh meningkatkan risiko pergerakan usus yang tidak teratur.

La juga boleh menyebabkan mengurangkan pengambilan protin, suatu fakta penting pesakit terdedah zat makanan atau pun individu bersama-sama dengan otot diminimumkan jisim. Oleh yang demikian, mengelakkan makanan atau diet yang tidak sekata tentu tidak membantu penurunan berat badan atau diet regimen yang lebih baik.

Antara makan pagi dan waktu pagi tak makan satu susu (keju, yogurt asli atau susu) beberapa starched makanan (roti, salute atau bijirin), diiringi – atau tidak – di mana-mana jenis makanan protein sihat, dan juga buah-buahan yang. Sebagai contoh.

Makan pagi: kopi dengan susu separa skimmed serta mini sandwich.

Lewat pagi: salad. Secara terperinci: sandwich mini dari daging babi yang disediakan bersama-sama dengan kafe kelemahan leche PIR Sarapan Pagi dan salad serta anggur ke lewat pagi.

Sarapan Pagi: teh herba bersama-sama dengan susu bersama-sama dengan kiwi 2. Lewat pagi: sandwic dengan yogurt rendah lemak. Hati-hati ini: teh herba dengan alonged tenusu dengan pasangan kiwi Sarapan Pagi serta sandwic dari Ham dengan yogurt Sabjan tipikal esok.

Sarapan Pagi: kopi bersama-sama dengan keju segar serta tomato sandwich. Lewat pagi: nonfat mudah yogurt sugared dengan badam. Dengan berhati-hati: kopi bersama-sama dengan sandwic breadstuff penaik penting (tanpa ditambah lebihan lemak), dengan tomato, minyak zaitun, oregano dan keju. Melalui midmorning, yogurt Sabjan bersama-sama dengan pines.

Makan pagi: susu bersama-sama dengan bijirin makanan pagi. Lewat pagi: Epal dengan nonfat sugared yogurt asli. Berhati-hati perlu diperlukan untuk memilih bagi bijirin makanan pagi yang benar-benar komprehensif serta tanpa madu, gula-gula atau termasuk lebihan lemak.

Sister yang seimbang dan juga ringan perlu terdiri daripada sayur-sayuran mentah atau lebih bersedia, barangan makanan protein tanpa lemak sihat (ayam, ikan atau telur walaupun) dan juga isipadu sederhana starched makanan (breadstuff, MI, bijirin serta sayur-sayuran). Ia adalah benar-benar bijak untuk berunding dengan pakar pakar diet pemakanan pada struktur yang boleh diukur, jika anda benar-benar sedang menjalankan pelan diet lemak yang dikawal selia. Beberapa keadaan.Makan malam: campuran sayur-sayuran penuh. 

Makan malam: panggang hake dengan timun Jepun mempuri. Puding: tangerines. Teliti: Losyen dari timun Jepun, bawang dan kentang putih sedikit, profesional bersama-sama dengan garam dan lada hitam, Semua dihancurkan. Hake panggang. Tangerines dua untuk puding.

Makan malam: campuran sayur-sayuran penuh.

Pencuci mulut. Mangga. Khusus: salad bersama-sama dengan salad dan kecambah salad, tomato ceri, ubi bit serta lobak merah dengan telur rebus serta 25 g dari hazelnuts. Pasangan makan Kenari panggang. Kamiran. Saluran mangga untuk hidangan pencuci mulut.

Makan malam: sayur-sayuran yang kukus atau lékué dengan ayam. Puding: cantaloupe. Secara terperinci: terung, daun bawang, lobak merah dan juga sos tomato ke dalam jalur, dimasak kukus atau lekue, bersama-sama dengan ayam didadu payudara. Bahagian dua daripada gandum seluruh breadstuff. Cantaloupe untuk melayan.